16.1.2015

:-)

Katsoin äsken telkkaria omassa huoneessa (ylin eli 3. kerros) ja jalassa kotipöksyt. Ovikello soi, arvasin että postimies se siellä odottelee ja hyppäsin sängystä pois, nappasin farkut ja vaihdoin ne kirjaimellisesti lennossa portaissa ja hypin portaat alas yks jalka puntissa ja toinen vielä ulkona. Tömistelin mahdollisimman kovaa että posteljooni tietää että joku kotona eikä lähde pakoon. En suostu (vielä) ottamaan sitä riskiä että avaan oven höntsyissä ja takana olisikin joku hottis nuori brittipostimies. Tällä kertaa siellä oli kyllä taas vähän vanhempi mies, mutta mitäpä pienistä. Btw, en voi olla ainoo kenen allekirjotus siinä niiden masiinassa näyttää aina ihan pelkältä sotkulta? No, sainpahan farkut vaihdettua sillä kohta kävelen meidän naapuruston high streetille ja piipahdan Bootsissa, sillä täällä kädet ja huulet tuntuu kuivuvan 100x nopeammin kuin Suomessa. Tarvisin myös jotain tähän nuhaan joka mulla on ollut jo kohta tän koko ensimmäisen viikon.

Toissapäivänä tapasin kahvin merkeissä yhtä hollantilaista au pairia, joka on ollut täällä syyskuusta lähtien ja asuu melkein samalla kadulla. Vaikutti ihan mukavalta ja eilen nähtiin uudestaan, tällä kertaa hän näytti miten bussi toimii ja kierrettiin vähän keskustassa! Piti nähdä samalla myös yhtä saksalaista au pairia mutta hän ei ikinä saapunut paikalla, vaikka sanoi olevansa matkalla. No, lauantaina mennään kuulemma jollain isommalla auppariporukalla leffaan joten ehkäpä silloin sitten.
Eilen bussissa takaisin päin tullessa saatiin vähän actionia elämään, kun bussi yhtäkkiä löi jarrut pohjaan ja yksi naikkonen lensi hienossa kaaressa käytävälle. Siinä kuski sitten huuteli että onko kaikki okei, saiko joku rekkarin, koska kuulemma joku auto oli kaahannut suoraan punaisia päin bussin eteen. Kuski ehti soittaa poliiseillekin jotka lähti jo sen auton peräänja otti se parin matkustajan numerot sun muut ylös jotta ne voi todistaa kuskin puolesta! Ja mun vieressä istuva mies kyseli koko matkan että mahdunko varmasti istumaan kun hänen pieni salkkunsa oli ehkä sentin mun puolella :-D Selvittiin kuitenkin kotiin ja nyt osaan sitten yksinkin mennä keskustaan asti, jee.

Nyt suuntana on kuitenkin Boots, toivottavasti en eksy matkalla vaikka sinne kävelyohjeet on kirjaimellisesti vain että talolta vasemmalle ja sitten oikealle ja kävelen suoraan ja oon perillä. :-D

2 kommenttia :

  1. Haha kuulostaa niin tutulta. Viimeksi olin just tullut suihkusta kun ovikello soi ja tyylikkäästi vedin päälle punaiset, skottiruutuiset pyjamahousut ja sinisen, ruudullisen pyjamapaidan.. Ja sitten tärisevillä käsillä se sotku siihen ruudulle.

    Tsemppiä alkavaan brittielämään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa jep! Ekan kerran kun allekirjotin täällä postin niin en tajunnu ottaa sitä kynää vaan sormella väkersin sen siihen ennen kuin se mies sano että on tossa se kynäkin.. :D

      Poista