14.11.2014

12 tuntia pariisiin

12 tunnin päästä olen Pariisissa, tai, luultavasti myöhemmin, kiitos ilmatilauudistusten.

Pikapäivitystä parista viime päivästä, oli meinaan sen verran hullua meininkiä että huh huh.


Keskiviikkoaamuna neljältä lähdettiin kaverin kanssa ajamaan Helsinkiin ja yhdeksältä Ruotsin aikaa laskeuduttiin Tukholmaan. Illalla mentiin kattomaan Ed Sheerania, pakko sanoa että IHAN HELVETIN LOISTAVA.  Yhden miehen show ja silti parempi kun mikään missä oon ollu (sori 1D).


Edin keikan jälkeen olin ollut hereillä melkein 40 tuntia ja olokin oli kiitettävästi sen mukainen. Kahdeksan tunnin unilla kuitenkin uuteen aamuun, päivä "shoppailtiin" eli suomeksi sanottuna löysin yhden paidan niinkin spesiaalista paikasta kuin Lindex, mutta hei, oli alennuksessa joten pakko ostaa. Syötiin myös buffetöverit kiinalaisessa ja kirjaimellisesti kierittiin sieltä ulos.

Helsinkiin saavuin muutama tunti eli puoli yhdentoista aikoihin. Nyt isällä yön yli ja aamulla erittäin  pirteänä aamukahdeksalta taksilla kohti Helsinki-Vantaata, koska mikään ei ole parempaa kuin lentää kolme kertaa kolmen päivän sisällä. 

Mutta tiivistettynä Tukholman reissu oli sen arvoinen ja jos vain on suinkin mahdollisuus nähdä ihanaihanaihana Ed Sheeran livenä niin menkää! Parhaat pari tuntia ikinä, ja vaikka eka olinkin hieman epäileväinen istumapaikoista (nimim. aina kenttäpaikoilla ollut), niin yllätyin kyllä positiivisesti! Oli niiiin mahtavaa kun ei tarvinnut jonottaa sataa tuntia. Oltiin melkein vikoilla riveillä ja sieltä näki ihan tarpeeksi hyvin. Tuli kyllä mahtava fiilis kun näki ne kaikki muut ihmiset sieltä ylhäältä, parasta oli kuitenkin ehkä kameran taskulampulla areenan toiselle puolelle heiluttelu, aina sieltä joku väläytteli takaisin.


Mä tässä kiroon, kun Edin Pariisin pienempi keikka on loppuunmyyty. Muuten olisin juossut sinne pää kolmantena jalkana setelit kädessä heiluen.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti